На Банковій наполегливо закликали киян найближчими днями не нехтувати сигналами тривоги

Автор: Володимир Хлєбников
13:12 21.06.2022

Найближчими днями мешканцям українських міст, зокрема Києва, ні в якому разі не слід ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

Він порекомендував громадянам обов’язково йти в укриття під час повітряної тривоги 21 – 23 червня. Зокрема й тим, хто живе у Києві, у тому числі на Печерську.

Арестович нагадав, що у Кремлі анонсували удари по “центрах ухвалення рішень” через знищення нафтових веж у Чорному морі. Це, за словами окупантів, розв’язало їм руки.

Це просто гарна фраза. Особливо кмітливі люди запитали: “А раніше що, руки були зв’язані? В Бучі, чи коли по 100 ракет за добу запускали по Україні на початку війни?” – сказав радник Андрія Єрмака в ефірі Youtube-каналу “ФЕЙГИН LIVE”.

Читайте також: Від Путіна з любов’ю. Під час візиту Шольца, Макрона і Драгі в Києві оголосили повітряну тривогу

За його словами, скоро буде видно, чи насправді окупанти обстрілюватимуть Київ. Через це Арестович закликав “обов’язково спускатися в укриття” протягом кількох найближчих днів.

Ось у ці чотири доби точно не потрібно нехтувати (сигналами повітряної тривоги, – прим. “ВК”). Ховайтеся, якомога далі від гріха. Різне може бути… Потрібно розуміти, що небезпека існує цілком реальна, тож потрібно бути обережними в усіх містах. Невідомо, куди полетить, але Київ у тому числі“, – додав представник Банкової.

Нагадаємо, вранці 19 червня під Києвом було чутно вибухи. Сили Протиповітряної оборони збили російську ракету. Звук, схожий на віддалений вибух, було чутно навіть у центрі Києва.

Читайте також: Влада Києва анонсувала демонтаж МАФів біля станцій метро: подробиці

Останні новини