Муніципальна книгарня запрошує використати “тисячу Зеленського” на книжки

Автор: Галина Ворона
14:56 05.01.2022

Міська муніципальна книгарня "Сяйво книги" запрошує киян використати виплачену за вакцинацію 1000 грн на придбання якісної літератури та підтримати книговидання в Україні.

Про це повідомляє КП “Міський магазин”, що є структурним підрозділом Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Як зазначається, із запуском “єПідтримки” відвідувачі магазину активно користуються можливістю використати кошти на книги.

Чудово, що кияни стали більше читати та духовно збагачуватись. У нас величезний вибір дитячої, навчальної та художньої літератури. Консультанти книгарні радо допоможуть обрати саме те, що вам потрібно для розвитку”, – зазначили у КП.

Там також нагадали, як отримати кошти після проходження повного курсу вакцинації.

Для цього необхідно:

  • Встановити на мобільний пристрій застосунок “Дія” та згенерувати сертифікат про вакцинацію. Важливо: за допомогою паперового сертифікату одноразову виплату поки що отримати неможливо.
  • У застосунку “Дія” в розділі “Послуги” обрати пункт “єПідтримка”.
  • Після автоматичної перевірки на наявність “зеленого сертифіката” про вакцинацію обрати з переліку банк, через який хочете отримати 1000 грн.
  • “Дія” скерує до обраного банку для генерування віртуальної картки для виплат. Також можна самостійно згенерувати таку картку в одному з долучених онлайн-банків.

Міська муніципальна книгарня “Сяйво книги”, що є найстаршою в Києві, чекає на всіх за адресою: вул. Велика Васильківська, 6, щоденно із 10:00 до 21:00.

До слова, муніципальна книгарня також збирає книги для вихованців інтернату.

Читайте також: Екс-нардеп козак Гаврилюк прочитав 55 книг за рік та назвав найулюбленіші 

Як повідомляв “ВК”, 15 листопада президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що кожен, хто зробить два щеплення, отримає від держави тисячу гривень через додаток “Дія”. Виплати почались з 19 грудня – Дня святого Миколая. За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр, купити квитки для мандрівок всередині країни. Видача цих коштів готівкою не передбачена. Найчастіше за отримані від вакцинації кошти купують книги. “Ковідна тисяча” втричі збільшила попит на книжки: замовлення доводиться чекати довше.

Останні новини