Мітинг ФОПів біля Ради: штовханина, вибухи, поранення, затримання (ВІДЕО)

Автор: Володимир Хлєбников
16:28 17.12.2021

За порушення правопорядку під час мітингів у центрі Києва до відділу поліції доставлено двох осіб. Одна учасниця акції біля Верховної Ради отримала тілесне ушкодження.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Києва.

Зранку і вдень 17 грудня в урядовому кварталі пройшла масова акція протесту ФОПів, які вимагали від нардепів перенесення обов’язкового введення касових апаратів ще на один рік.

З метою забезпечення безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу несли службу у посиленому режимі“, – повідомили у поліції.

За даними поліції, під час акції “деякі учасники провокували штовханину з правоохоронцями, нецензурно висловлювались, блокували рух авто, кидали піротехнічні засоби, внаслідок чого постраждала жінка-учасниця акції“. Також було пошкоджено службовий автомобіль.

Правоохоронці доставили до Печерського районного управління поліції двох осіб, їхнім діям буде надано правову оцінку.

Нагадаємо, учасники акції під ВР почали наступ на поліцейську машину. Одного з найактивніших протестувальників затримали силовики. Також повідомлялося, що Верховна Рада провалила відстрочення на рік обов’язкового запровадження касових апаратів для ФОПів.

Читайте також: Мітинг ФОПів під Радою переріс у зіткнення з поліцією (ВІДЕО)

Останні новини