Мешканці зруйнованого будинку не можуть попасти у нові квартири від Зеленського

12:38 30.06.2020

Мешканці зруйнованого вибухом будинку на Позняках не можуть потрапити в нові квартири, отримані від президента Володимира Зеленського.

Про це заявила мешканка однієї з пошкоджених квартир, пише 5 канал.

За словами жінки, документів на квартиру потерпілі від вибуху не мають – їм вручили тільки сертифікати з фото підпису директора забудовника та технічним будівельним номером, який не відповідає номеру будинку.

Сім’я однієї з мешканок не знала навіть, на якому поверсі квартира. У відділі продажів їм сказали, що у них двокімнатна квартира, а в сертифікаті сказано про трикімнатну.

Квартири видали в ЖК “Кришталеві фонтани” на вулиці Метрологічна, 42. Всього є чотири черги комплексу, четверту ще добудовують. Відзначається, що зовні будинки обнесені парканом.

Фактично люди отримали ключі, але скористатися ними не можуть. Їх не пускають навіть подивитися квартиру, там все ще триває будівництво. А в квартирах голі бетонні стіни”, – говориться в матеріалі.

Нагадаємо, вранці 21 червня стався потужний вибух в житловому багатоповерховому будинку вул. Соломії Крушельницької, 1/5. Момент вибуху у будинку на Позняках потрапив на відео

Президент Володимир Зеленський вручив постраждалим від вибуху на Позняках ключі від перших 12 квартир. Всі 40 квартир буде передано протягом місяця.

Останні новини