Киянам не сподобались трамваї з вишиванкою – що сталося

Автор: Оксана Тупальська
16:40 25.09.2023

Пасажирам не сподобалися трамваї з вишиванкою. Кажуть, наліпки, які мали б прикрашати транспорт, зіпсували їхній вигляд.

“Швидкісний трамвай на 90% заповнений випуском з вагонів марки PESA. Сині вагони з білою вишиванкою вже стали одним з символів Києва. Проте декілька років тому владі спала на думку геніальна ідея – зробити тематичні вагони, та обклеїти їх плівкою. Все мало би бути добре, проте…”, – говорить ТГ-канал “Дзеркало транспорту”.

Невідомо, що призвело до псування плівки, якою обклеїли трамваї – її низька якість чи несприятливі умови експлуатації. Однак, на вагонах помітили пошкодження, які роблять їх далеко не естетичними. 

Автори світлин навіть почали вимагати не пускати трамваї на маршрути Києва, поки не відновлять їхній зовнішній вигляд. Хоча, можливо, здалека вони виглядають цілком пристойно?

Нагадаємо, на кількох маршрутах столиці містяни просять “Київпастранс” пустити хоч якийсь транспорт, аби було чим дістатися на роботу та ввечері додому або там, де змушені їхати в переповнених салонах. 

Останні новини