Кива назвав Україну прибиральницею на двох великих підприємствах (ВІДЕО)

11:26 15.06.2021

Україна не може і не повинна бути присутньою на Саміті НАТО, бо ні за що не відповідає, і. взагалі, схожа на прибиральницю між власниками великих підприємств.

Таку думку висловив народний депутат від ОПЗЖ, без 5 хвилин, кандидат наук Ілля Кива, відповідаючи на питання журналіста про те, що означає черговий Саміт без участі України, хоча Україну там обговорять.

“Слухайте, я зараз розмовляв би з вами алегоріям. А навіщо кликати тих, хто ні за що не відповідає? Сидять два директори великих підприємств, і обговорюють питання подальшої взаємодії. Їм слід на зустріч кликати прибиральницю?”, – заявив він.

Між тим, Кива цього дня відзначився не лише висловлюваннями у стилі 95-кварталу, але і цілком не двозначними діями.

Читайте також: Наука голову надавила? Кива думає, що Україну захопили американці, а Лукашенко захищається від них

Сьогодні, 15 червня Кива має прийти на судове засідання в справі, яке заплановане в Дніпровському районному суді Києва на 14:00. І взяти на поруки колишнього голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Читайте також: “Хайпую у вільний від роботи час”. Кива прокоментував історію з дисертацією (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше Кива прокоментував “голий” скандал з українками в Дубаї та грубо висловився про Україну.  Він написав, що “якби у світі проводилася Олімпіада для повій, Україна завжди б посідала всі призові місця, і тоді український гімн грав би нескінченно”.

 

 

Останні новини