Kyiv City Express: на маршруті кільцевої електрички тепер тільки модернізовані поїзди (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
20:12 04.08.2022

Завершено оновлення рухомого складу для кільця Kyiv City Express. Сьогодні в столиці презентували десятий оновлений електропоїзд, який буде використовуватись для пасажирських перевезень на маршруті Київської кільцевої електрички — відтепер пасажирів тут будуть обслуговувати виключно поїзди, які пройшли модернізацію.

Як повідомили в “Укрзалізниці”, цей рухомий склад — інклюзивний, призначений для зручного перевезення пасажирів з дітьми, людей з інвалідністю, велосипедистів, має зручні оновлені сидіння, в останніх моделях має зміни, впроваджені завдяки відгукам пасажирів.

Наприклад, тримачі для велосипедів тепер обладнані спеціальними м’якими накладками.

«Ми хочемо дати людям розуміння, що Kyiv City Express — це стандарт якості. Це надійність — на кільці й на всіх подальших маршрутах. Це не точкові зміни, а системні. Зараз, коли люди повертаються в столицю з-за кордону, ми хочемо дати їм дійсно нову якість сервісу», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.

Нагадуємо, квитки на поїзди Kyiv City Express доступні онлайн — у чат-боті “Укрзалізниці” в усіх месенджерах.

Як писав “ВК”, наприкінці березня для киян запустили повноцінний кільцевий маршрут електрички. У квітні залізничники оперативно “реанімували” платформу на столичній Русанівці. Згодом в Києві подовжили роботу кільцевої електрички. У квітні електричка встановила рекорд.

Також, для пасажирів Київської кільцевої електрички запустили фан-сторінку і чат.

Останні новини