Корисна страва за 10 хвилин: здивуйте рідних закускою із варених кабачків з вершковим маслом

Автор: Галина Ворона
05:11 15.02

Багато хто любить кабачки за те, що їх дуже просто приготувати і завжди виходить дуже смачно. Це можуть бути смажені кабачки, оладки з кабачків або запечені в духовці зі спеціями. Але є також варені кабачки - цю закуску напевно готувати найлегше.

Рецепт приготування варених кабачків з вершковим маслом і панірувальними сухарями пропонує Євген Клопотенко.

За його словами, настільки простого рецепту з кабачків ви ще не мали.

Для приготування двох порцій кабачків знадобиться всього 10 хвилин та такі інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів
  • за смаком сіль та перець
  • 1 пучок кропу.

Як готувати

  • Кілька кабачків помийте і поріжте довгими брусочками. Можна використовувати звичайні кабачки або цукіні.
  • У невеликій каструлі закип’ятіть воду, викладіть порізані кабачки і варіть протягом 1 хвилини. Тут важливо не переварити їх, щоб вони не стали занадто м’якими.
  • Дістаньте кабачки з каструлі шумівкою і перекладіть до миски. У невеликій каструльці розтопіть 50 грам вершкового масла і полийте ним кабачки.
  • Посипте кабачки 2 ст. л. крупних панірувальних сухарів, посоліть і поперчіть, за бажанням додайте дрібно порубаний кріп, злегка перемішайте.

Читайте також: Замість яєць та плямовивідника: корисні властивості кукурудзяного крохмалю, про які ви могли не знати

Раніше “ВК” розповідав, як приготувати безглютенове брауні на рисовому борошні.

Останні новини