Керівництво РФ планувало вдарити ядерною зброєю на висоті 20 км над Києвом – інженер-ракетник

Автор: Ольга Даниленко
16:10 15.07.2022

У Москві розробляли план вдарити тактичною ядерною зброєю на висоті 20 км над Києвом, як привітання, перед початком повномасштабного вторгнення. Якщо керівництво РФ вирішить застосувати ядерку зараз – вона вибухне на їхній території.

Як рашисти планували застосувати тактичну ядерну зброю, чому президент території РФ Путін не зможе здійснити свій план та до чого тут американці розповів політолог та іженер-ракетник Олександр Кочетков.

“У них була така розробка – бахнути на висоті 20 кілометрів над Києвом, щоб ми тут всі перелякалися і розбіглися. Це у якості привітання на початку вторгнення. Потім збагнули, що вони думають, що на висоті 20 кілометрів, а впаде то невідомо на якій висоті, у них же застаріла совєцька техніка. Відповідно, радіоактивне зараження всього – включно з їхньою Москвою дорогоцінною”, – розповів інженер в інтерв’ю.

Ще частіше розмови про застосування тактичного ядерного боєприпасу по Україні стали вестися після того, як ЗСУ вибили фашистських військових РФ з Київщини.

“Вони з початку поспішної втечі з під Києва, аби їх просто не перемололи тут на фарш, вони постійно міркують про застосування тактичної ядерної зброї. Ці розмови, за нашою інформацією, за інформацією розвідки США відбуваються постійно”, – наголосив він.

Кочетков пояснив, що американці попередили керівництво РФ, що у разі намагання застосувати ядерну зброю – вона вибухне на території РФ.

“Аби використати тактичну ядерну зброю потрібно щоб пройшли всі команди, ядерні валізки ці. Але, крім того, потрібно дістати їх зі сховища, перекласти у спеціальний контейнер, контейнер перемістити у спеціальний автотранспорт, якій у супроводі колони буде рухатися дорогою. Його, наприклад доставляють в авіаційну частину аби запхати у бомбу – у гаубицю. І все це видно з супутника – фонити буде, трохи, але буде. І у момент його переміщення дуже легко на ворожій території знищити високоточковою крилатою ракетою. І ти отримуєш вибух ядерного боєприпасу на своїй території. Рашисти про це прекрасно знають, вони попереджені, що у ході застосування, ніхто не буде чекати, поки відбудеться доставка, що одразу, як витягли на 5 метрів зі сховища – це зафіксується і почнуться дії у відповідь”, – пояснив Кочатков.

Довідка: Олександр Кочетков працював інженером-конструктором у конструкторському бюро “Південне” ім. М. К. Янгеля. Це державне підприємство було розробником ракетно-космічної техніки.

Читайте також: Відвід рашистів з околиць Києва не “добра воля Путина”. Військові РФ улепьотували з під Києва вщент деморалізовані

Нагадаємо, на Київщині знайшли ще одного загиблого під час окупації цивільного. Поліція просить допомогти його впізнати.

Останні новини