Карантин, день 197. Уряд звинуватили в тому, що школярів не захистили від пандемії

08:23 25.09.2020

"Держава не забезпечила безпеку навчального процесу під час пандемії" - з таким запитом до прем'єр-міністра Шмигаля звернулась народна депутатка Юлія Гришина. Той відповів, що все за світовими стандартами.

Це відбулось під час засідння уряду 23 вересня, повідомляє Life.Liga.

Скажіть, будь ласка, чи впевнені ви зараз, що наші діти саме у цей момент є захищеними і їхній освітній процес є безпечним? Що зробила держава для того, щоб захистити їх від ймовірної пандемії? Я вам відмові – нічого”,

– сказала Гришина.

У своїй відповіді депутатці прем’єр-міністр денис Шмигаль відповів, що “розроблені всі регламенти”. 

Він повідомив, що Україна працює відповідно до таких самих правил забезпечення навчального процесу, як працює більшість європейських країн.

Насправді проводимо консультації постійно з нашими європейськими колегами, я особисто спілкуюся з прем’єр-міністрами інших країн. Навчальний процес забезпечується у нас на найкращих, на сьогодні, світових стандартах з точки зору безпеки наших дітей в умовах пандемії коронавірусу”,

– заявив він.

Нагадаємо, нещодавно в КМДА розповіли, як захищають начальний процес. Так, в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський розповів, що понад 50 тисяч щитків закуплено для столичних педагогів. 

Останні новини