Карантин, день 101. Путін на Шулявці та заборона на вейп для підлітків

08:25 20.06.2020

На Шулявці помітили жіночку, що була одягнути в футболку з зображенням президента Російської федерації Володимира Путіна в військовій формі. Зображення довершував напис: "На страже".

Відео з’явилось на “Києві Оперативному”. 

Можна побачити, як киянин знімає жінку на телефон та час від часу запитує, чи їй не соромно. Жінка просить забрати телефон та намагається вибити його з рук.  

Чоловік навіть викликав поліцію, щоправда, у коментарі “Сегодня” патрульні зазначили, що коли приїхали, то там не було ані жінки у футболці, ані чоловіка, що телефонував. 

Варто зазначити, що зображення Путіна на є протизаконним. Забороненою є нацистська та радянська символіка, в тому числі – “георгіївська стрічка”. 

Для тих, хто після стресу любить “перекурити” також є новини – вейпи та електронні сигарети планують дозволити курити лише з 18 років.

Кабінет міністрів вніс відповідний законопроєкт до Верховної Ради. Йдеться також про дитячі товари, що імітують тютюнові вибори або електронні сигарети. 

Штраф за порушення в цій сфері становитиме від 6 800 до 13 600. 

Вихідні будуть дощовими, тож не намочіть свої сигарети якими б вони не були! Якщо ви хочете залишатись вдома – ви маєте на це повне право. 

Раніше пи писали про варіанти спальних кімнат, в яких ви почуватимете себе начальниками

Щоправда, варіантів для вихідних в Києві ну дуже вже багато – наполегливо рекомендуємо пообідати в “Компоті”, сходити на виставку Сальвадора Далі або подивитись на фонтани – музичний супровід буває лише на вихідні! Інші цікаві події ми зібрали для вас тут, а знижки на піцу тут.

Крім того, можна завітати на Співоче поле на “Квіткове сафарі” – наш репортаж з квіткового раю дивіться тут

Пісня дня: Bruno Mars – Lazy Song. Пам’ятайте: вихідні для того, щоб відпочивати та лінуватися! 

Останні новини