Хроніки карантину. На Печерську поліція брала штурмом ще один ресторан (ФОТО)

20:05 15.11.2020

На столичному Печерську поліцією був виявлений черговий ресторан, в якому всупереч правилам карантину перебували кілька десятків відвідувачів. Гості закладу заходили всередину через чорний хід, а поліції довелося брати ресторан штурмом.

Як виявилося, всередині закладу на вулиці Басейній знаходилися близько 30 відвідувачів. Деяким з гостей офіціанти наливали шампанське навіть в той момент, коли поліцейські вже зайшли в приміщення документувати порушення. При цьому адміністрація ресторану світло у приміщенні не вмикала, пише Сьогодні

Відкрито і розслідується кримінальне провадження за статтею “Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь”, – повідомила прес-офіцер Печерського управління поліції Києва Оксана Тищенко.

Зазначається, що у Печерському районі столиці, де зосереджені найбільші ресторани країни, поліцейські і далі будуть проводити контроль за дотриманням правил карантину, в тому числі і на вихідних.

Фото: Сьогодні

Також, за інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, виявили порушення карантинних обмежень у ресторані Villa Riviera на Дніпровській набережній.

За результатами, складений протокол про адміністративне правопорушення за ст.44-3 КУпАП, заклад зачинено.

 

Нагадаємо, на столичному Печерську поліцейські зачинили ресторан «Гавана» за порушення карантинних обмежень. Тут розгорнули цілу спецоперацію з кількома нарядами поліції та спецпризначенцями.

Останні новини