Голова Деснянської РДА до Кличка: “Пропоную написати такі заяви разом”

Автор: Любава Лисичкіна
09:31 03.06.2023

Ратников звинуватив мера Києва у бездіяльності та перебуванні у постійних закордонних відрядженнях.

Про це ідеться у зверненні посадовця у соцмережі.
“Віталій Володимирович Кличко, я читав про Ваше бажання відсторонити мене від виконання обов‘язків на період розслідування. Пропоную написати такі заяви разом. Ви і я. Одночасно. Спільно працюємо для киян – спільно відповідаємо перед киянами. Це буде справедливий чоловічий вчинок”, –  звернувся Ратников до Кличка.
Він нагадав, що за словами Кличка, голови районних адміністрацій відповідають абсолютно за все, що відбувається у місті. За відкриття й закриття укриттів, за благоустрій, і за пункти незламності, і абсолютно за все. Тож запитує у мера, за що відповідає міський голова.
“Адже ми постійно бачимо Вас у закордонних відрядженнях, де Ви намагаєтеся підмінити роботу міністра закордонних справ чи навіть Президента. Але насправді киянам потрібен мер.
Давайте під час війни займатися своїми прямими обов‘язками, а не політикою. Адже кияни саме цього від нас і чекають. Зараз усім нам необхідно об‘єднатися проти нашого спільного ворога та заради Перемоги”, – додав посадовець.

Як повідомлялося, російські війська в ніч проти 1 червня завдали чергового ракетного обстрілу по Києву, запустивши ракети “Іскандер”. Усі ракети були збиті, однак їхні уламки вбили людей та завдали руйнувань. Загинула 33-річна жінка та 34-річна мама з 9-річною донькою, які не могли потрапити у зачинене укриття. Також пошкоджені житлові будинки, нежитлові будівлі, автомобілі та поліклініка.

У зв’язку з трагедією, що сталась через зачинене укриття, у КМДА проводять обшуки, а КМВА, яка назвала відповідальними за трагедію мера та голів районів, збирає Раду оборони міста.

У свою чергу мер Києва Віталій Кличко ініціює засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також проведення позачергового засідання Київради.

Останні новини