Експрессекретар Зеленського Юлія Мендель буде розповідати про деолігархізацію на каналі Ріната Ахметова

Автор: Марія Супрун
15:51 18.07.2021

З 17 липня Юлія Мендель, яка раніше працювала прессекретарем президента Володимира Зеленського, буде працювати в телепроєкті «Велика деолігархізація», що виходить на каналі «Україна 24», який належить найбагатшій людині України Рінату Ахметову.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак, а також підтвердила директорка по зв’язкам з громадськістю групи компаній «СКМ» Наталя Ємченко.

Головним ведучим проєкту буде Дмитро Белянський – член Наглядової ради медіагрупи «Україна», про це повідомляє Детектор Медіа.

Дмитро Белянський є відомим журналістом, політтехнологом та медіаменеджером. В 2005 році очолював прес-службу блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція». До речі, цю новину з першоджерела було видалено, але зберігся вебархів сторінки.

На посаді керівника прес-служби блоку Наталії Вітренко, Дмитро Белянський запам’ятався звинуваченнями в порушенні авторських прав та перепалкою з цього приводу на сервісі LiveJournal. Тоді Белянського підтримав Володимир Петров.

Нагадаємо, що сам Володимир Петров є «чорним піарщиком», який в 2018 році спільно з групою осіб організував фейковий скандал, за який був затриманий правоохоронцями.

Також він є організатором провокації, з якої країна дізналася про «тітушок». Провокація полягала у наступному – під час мітингу опозиції в 2013 році, Петров орендував БРДМ-2, на якому сиділи переодягнені в кроликів чоловіки з величезною іграшковою морквиною. Медіаспільнота дуже негативно відреагувала на такі дії Петрова. Настільки негативно, що навіть Сергій Лещенко закликав ігнорувати подібні провокації, як у Петрова.

Наразі два канали Володимира Петрова отримали ліцензію на мовлення, а головредом одного з них став провладний блогер Сергій Іванов. На Youtube-каналі Володимира Петрова стала ведучою лідерка фракції «Слуга народу» у Київраді Євгенія Кулеба, а також її колега по фракції – Ксенія Семенова.

Останні новини