ДТП у Борисполі – київська прокурорка збила дитину

15:22 14.10.2020

Працівниця столичної прокуратури на Mersedes збила 11-річну дівчинку на пішохідному переході у Борисполі. Після удару її відкинуло на кілька метрів. Дитина госпіталізована з травмами. Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, розпочали розслідування за даним фактом.

За попередньою інформацією прокуратури Києва, автопригода сталась 13 жовтня 2020 року приблизно об 11:45.

Зазначається, що винуватиця ДТП працює в одному із управлінь прокуратури міста Києва і наразі перебуває у відпустці по догляду за дитиною.

Вона затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання відносно неї запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Генеральна інспекція Офісу Генерального  прокурора.

За деякими даними, у дівчинки зламана ключиця. А у групі “Бориспіль для всіх” повідомляють про травми середнього ступеня тяжкості і що загрози життю дитини немає.

На відео (18+), що оприлюднили соцмережі, видно, що автомобілі зупиняються перед пішохідним переходом, яким йдуть люди, а одна з машин, не зменшуючи швидкості, збиває дівчинку. Проїхавши кілька метрів, авто зупиняється, з нього виходить водій. Схоже, що це була жінка.

Читайте також: Був п’яний за кермом: дільничий поліцейський влаштував смертельне ДТП у Броварах  

Нагадаємо, син Шуфрича став винуватцем ДТП. Раніше він вже збив людину

Останні новини