До будинку Петра Порошенка привезли організованих “тітушок”

Автор: Тетяна Сененко
19:19 09.10.2021

До будинку Петра Порошенка знову привезли організованих “тітушок”, яких намагаються видати за “обурену громадськість”.

Про це пише громадський активіст, ветеран війни проти російської агресії Олександр Погребиський.

Як відомо, у неділю запланований автомарш розгніваних громадян до державної дачі, на якій живе Володимир Зеленський. Активісти хочуть запитати президента про відмивання грошей “ПриватБанку”, співпрацю з олігархом Коломойським, “Вагнергейт” і узурпацію влади в країні.

Як повідомив відомий волонтер Юрій Бірюков, такий поспіх і вечір п’ятниці не дав організаторам проплаченого спектаклю можливості зібрати велику кількість людей. На фото, яке оприлюднив Бірюков  — два-три десятки змерзлих “представників обуреної громадськості”.

“Ця група біомаси зображає з себе “обурену громадськість”. Цю саму громадськість намагались наколядувати на мітинг вчора, але вечір п’ятниці — усі бухають, тому мітинг перенесли на сьогодні”, — потролив Бірюков організаторів.

Він зазначив, що коштує такий мітинг 500—600 грн “за тушку”, оплачені три години.

“У Зеленського підгорає — офшори, відмивання коштів, видача кредитів особам, що можуть бути причетними до фінансування ОРДЛО. І він, як завжди, пробує “викрутися” та з останніх сил намагається перевести увагу суспільства і зробити винним у всьому Порошенка”, — наголосив генерал СБУ, депутат Київради Віктор Кононенко сторінці у соціальній мережі Facebook.

Він також запостив фото з молодиками, які зібралися в селищі Козин: “Це те, як, на думку Банкової, мають виглядати патріоти і їхні ідейні ватажки”.

“Прохання до ОП — розрахуватися з людьми і забезпечити їх транспортом для повернення додому”, — іронізує Кононенко.

Читайте також: Коли знімали Разумкова – сиділи як зайчики, а як розглядати пенсії – нікого: Порошенко обурився на “слуг” 

Оприлюднили відео, як ця група молодиків неохоче намагалася “прорватись” через ветеранський кордон, яким їх зустріли.

Читайте також: Петро Порошенко вимагає негайно звільнити голову правління “Укрексімбанку”

 

 

 

Останні новини