“Це доля”: фанати в захваті від того, що письменниця Люко Дашвар приїде на зустріч

Автор: Любава Лисичкіна
20:42 22.01

Перший роман Люко Дашвар «Село не люди» – став лауреатом премії конкурсу «Коронація слова 2007». Наступний роман «Молоко з кров`ю» (або «Примха»), став дипломантом «Коронація слова 2008» та переможцем конкурсу «Книжка року БІ-БІ-СІ 2008».

Анонсувала зустріч сама літераторка у соцмережі.

Відома українська письменниця презентує свою нову книгу – роман “Спадок”. 

Так, наразі анонсовано про зустріч з читачами у столиці і у Вишгороді:

  • 23 січня. КИЇВ. У 11.00 зустріч у бібліотеці на Ревуцького, 6.
  • 27 січня. ВИШГОРОД. У 13.00 презентація у міській бібліотеці.

Прихильники творчості літераторки вже з нетерпінням чекають на захід, щоб поспілкуватися з авторкою бестселерів: 

Довідково:
Люко Дашвар – має дві вищі освіти. Одеський інститут легкої промисловості (інженер-механік), Академія державного управління при президентові України (магістр державного управління).

У журналістиці з 1986 року. Закінчила курси сценарної майстерності голлівудського професора Річарда Креволіна, курси сценарної майстерності.

З 1991 року – головний редактор херсонської молодіжної газети. Потім працювала головою комітету у справах преси і інформації херсонської облдержадміністрації. З 2001 року головний редактор газети «Селянська зоря». Деякий час працювала журналістом і редактором жіночих журналів.

З 2006 року займається тільки літературною діяльністю (написанням книг та сценаріїв серіалів)

Перший роман Люко Дашвар «Село не люди» – став лауреатом премії конкурсу «Коронація слова 2007». Наступний роман «Молоко з кров`ю» (або «Примха»), став дипломантом «Коронація слова 2008» та переможцем конкурсу «Книжка року БІ-БІ-СІ 2008».

Роман «Рай. Центр» став дипломантом конкурсу «Коронація слова 2009» у категорії «Вибір видавців». У 2010 вийшов роман «Мати все» – це розповідь про матір та її дітей, про вибір між родиною та коханням. У період з 2011 по 2012 р. р. авторка презентує трилогію «Биті є» — серія, що складається з трьох романів, кожен з яких описує подальше життя одного з трьох хлопців — героїв роману «РАЙ. Центр» — Макара, Макса та Гоцика.

Як писав “ВК”,  у листопаді письменниця Люко Дашвар зустрілася з ірпінчанами. Книга її авторства, яку власники зруйнованого росіянами житла знайшли цілою серед руїн свого будинку. Тепер це символ літературної Незламності Ірпеня.

 

Останні новини