Біля Будинку кіно з’явилась креативна арка. Її присвятили фестивалю “Молодість”

11:11 22.08.2020

Арку біля столичного Будинку кіно креативно розмалювали для міжнародного кінофестивалю "Молодість", який стартує сьогодні, 22 серпня, та триватиме до 30 серпня.

Фото: Вечірній Київ

Ілюстрацію було використано як інструмент візуальної комунікації. Малюнки з’явились в арці та на стіні,  яка веде до “серця” фестивалю – його офісу, пише Вечірній Київ.

Могли реалізувати все що хотіли.  Кіно – тема без кордонів. Ми розказали про це з іронією та любов’ю, роздумуючи на тему молодості і молодого кіно. Наша робота не дає відповідей. Навпаки, задає питання і пропонує можливість власної інтерпретації”, прокоментували автори малюнків, агенція We Bad.

Зазначається, що розмальована арка вже стала популярним місцем для фото. 

Читайте також: Де в Києві жити добре: ревізія мікрорайону на Виноградарі – репортаж

Нагадаємо, до програми Київського міжнародного кінофестивалю “Молодість”, який цьогоріч відбудеться з 22 по 30 серпня, увійшло 150 стрічок з різних країн світу. Фільм-відкриття “Молодості” – робота української режисерки Дар’ї Онищенко “Забуті”.

У центрі столиці діятимуть кілька постійних локацій фесту. Червону доріжку з нагоди відкриття обладнають поблизу Арки Дружби народів. Поруч із нею діятиме кінотеатр просто неба. Також стрічки транслюватимуть у кінотеатрі “Жовтень” (вул. Костянтинівська, 26) та “Будинку кіно” (Саксаганського, 6).

Останні новини