Афіша. Мистецький тур Європою на ці вихідні

19:28 09.04.2020

Надягайте улюблену сукню (але майте на увазі, що там спекотно) і гайда музеями! Зараз нам всім бракує прекрасного та цікавого, тож "Великий Київ" обрав для вас найкращі місця, щоб відвідати цих вихідних.

Музей Вінсента ван Гога в Амстердамі

В інстаграму цього музею часто-густо публікують цитати із щоденників та листів Вінсента, деталі його картин та цікаві факти. Якщо ви давно хотіли дізнатись про ван Гога більше, ніж те, що він намалював “Зоряну ніч” – вам сюди. 

Instagram 

Музей сучасного мистецтва у Нью-Йорку

Це чудове місце для того, щоб дізнатись – сучасне мистецтво не дорівнює хаотична ляпанина! Тут ви зможете побачити величезну кількість інсталяцій, скульптур та картин, які так чи інакше відображають реальність, в якій ми живемо просто зараз. 

Instagram 

Beinart Gallery в Австралії

Ця галерея чудово підійде тим, хто уже надивився на людей, тварин та натюрморти і хтось хоче чогось іншого, фантастичного, інопланетного. Тут можна побачити приголомшливі картини істот з різними щупальцями, портрет жінки з грибами на обличчі та дівчинку у скафандрі, яка посеред лісу в’яже шарф на спицях. 

Instagram

Музей природничої історії у Лондоні

Якщо вам подобаються уламки уламків та різноманітні камінчики, а ще квіти і чудернацькі тварини, вам неодмінно варто завітати у Лондон цих вихідних. Інстаграм цього музею вас вразить.

Instagram 

Національна портретна галерея у Лондоні

Якщо ви вже добрались до Туманного Альбіону, то, будь ласка, роздивіться у ньому все по максимуму. Загляньте у цю галерею, бо якщо ви думаєте, що у галереї портретів будуть тільки зображення юних королів XVII століття, то ох леле як ви помиляєтесь! Зазвичай пости супроводжуються короткими, але інформативними постами про персонажів. Тут вам зустрінеться і Кромвель, і Елтон Джон, і навіть лего-Уільям Шекспір.

Instagram

Читайте також: Новий підхід у житлобудуванні, за який київські архітектори отримали визнання індустрії

Останні новини