6 варіантів автострахування КАСКО від ARX

14:15 13.10.2020

В Україні частка застрахованих транспортних засобів по КАСКО складає >4% від загального числа автомобілів. В європейських країнах показник >50%.

Страхова компанія ARX розробила 6 вигідних програм КАСКО для авто в Киеве та інших регіонах України.

Існуючі програми КАСКО для автомобілів

КАСКО «Автозахист». Економ-программа. Покриває виключно наслідки ДТП. Основні умови страхування: авто до 15 років, компенсація збитків до 130 тис. грн. Страховка сплачується на підставі протоколу поліції та Європротоколу між водіями. Кількість заяв на виплату страховки ДТП під час дії полісу не обмежена.

КАСКО «Лайт». У програмі для авто до 10 років ви самостійно обираєте розмір франшизи від 0 до 2%. Порівняйте різні варіанти і обирайте максимально вигідний. На вибір — 2 основних пропозиції:

  • крадіжка, повне знищення через стихію і ДТП;
  • те ж саме + пошкодження вітрового скла.

КАСКО «Класiк». Поширюється на авто до 15 років. Європротокол, страхова сума розраховується за реальною вартістю автомобіля. Крім ДТП, враховує крадіжки, протиправні дії третіх осіб, стихії і падіння предметів. Компенсується 50% заміни замків, запалювання і електронного запуску ТЗ.

КАСКО 5+. Бюджетний варіант, враховує ДТП і повну загибель авто через стихію. Додаткова опція — пошкодження вітрового скла. Застосовується гнучка схема франшиз з 0 до 10%.

КАСКО «Смарт». Авто до 10 років, установка телематичного пристрою та оплата за системою «Плати, як їздиш». Враховує максимум ризиків, включаючи вибухи і інші непередбачені ситуації.

КАСКО «Все включено». Авто до 15 років, франшиза від 0% до 10%, враховує всі можливі страхові випадки для ТЗ. Є можливість прив’язки вартості авто до курсу євро для захисту від девальвації гривні.

Щоб знайти власний вигідний варіант, врахуйте вік ТЗ, притаманні вашому району ризики та вартість ремонту й заміни деталей. Порівняння різних варіантів страхування та відсотків франшизи допоможе вибрати найвигіднішу програму ARX.

Останні новини