Знаменитий пес Патрон відвідав діток в Охматдиті (ФОТО)

14:40 09.07.2022

Днями знаменитий пес-сапер Патрон відвідав діток, які перебувають на лікуванні в лікарні "Охматдит". Собака разом із друзями влаштували для маленьких пацієнтів та медичного персоналу лікарні навчально-творчу зустріч.

Як повідомляє ДСНС, фахівці нагадали правила пожежної безпеки та безпеки на воді, як уберегтися від вибухонебезпечних предметів.

Маленькі пацієнти також готувалися до зустрічі і радо вітали рятувальників та Патрона яскравими малюнками.

Кожну історію, почуту під час візиту, ми пропустили через себе. Дуже сумно усвідомлювати скільки випробувань довелося перенести цим хлопчикам і дівчаткам. Хтось із них почав боротьбу за своє життя ще задовго до війни. Для когось із українських дітей ця боротьба почалася місяць тому, тиждень тому, вчора… можливо почнеться завтра. Адже ворожі ракети не припиняють летіти у наші домівки та руйнувати наші життя. Одне ми знаємо точно, що стійкість маленьких пацієнтів викликає захоплення і повагу. І ми раді долучитися до усього, що дасть їм привід посміхнутися“, – зазначили рятувальники.

Патрон – це песик чернігівських рятувальників, який шукає вибухівки разом із саперами. Песик нагороджений медаллю “За віддану службу”, а його господар Михайло Ільєв — орденом “За мужність” III ступеня. Крім того, йому присуджено найпрестижнішу у світі кіно премію в Каннах, а також він отримав ірландську відзнаку “Золота лапа”. Патрон вже став легендарним улюбленцем українців. У песика є своя сторінка в Instagram. А у парку “Відрадний” створили мурал з Патроном (ФОТО).

Читайте також – чому дітям варто відмовити від улюбленця “як Патрон”.

Останні новини