Знайдено тіло батька двох дівчаток, які через матраци потонули на Київському водосховищі

Автор: Марія Супрун
16:23 24.06.2021

Сьогодні, 24 червня, о 14-30 в акваторії Київського водосховища, поблизу с. Лебедівка, Вишгородського району, місцевим населенням було знайдено тіло чоловіка, пошуки якого тривали чотири доби.

Як розповіли у ДСНС, 20 червня їм надійшло повідомлення про те, що в акваторії Київського водосховища, ймовірно, потонули 3 особи: батько 1985 року народження та дві дитини 2011 та 2017 років народження.

Одну дівчинку з води дістали місцеві мешканці та передали медикам, але, на жаль, дорогою у лікарню дитина померла. Тіло іншої дівчинки було знайдено на відстані більше 10 кілометрів від місця зникнення, поблизу села Козаровичі.

Пошуки чоловіка продовжувалися до сьогоднішнього дня.

Нагадаємо, подружжя з двома дітьми відпочивало на Київському водосховищі. Вони плавали на надувних матрацах. Через раптовий сильний вітер матраци почало відносити від берега. На порятунок родині кинулись відпочивальники. Їм вдалося впіймати один матрац і врятувати жінку, а також дістати з води одну дитину, яка згодом померла. Тіло другої дитини – 10-річної дівчинки знайшли через дві доби. А лише сьогодні – тіло батька. Жінка за день втратила всю сім’ю.

Останні новини