Живий та здоровий: Буданов фотографується у Києві 

Автор: Ольга Даниленко
16:56 20.06.2023

Попри фейки російських пропагандистів про поранення або смерть керівника ГУ розвідки Міноборони України, Кирило Буданов сфотографувався у Києві з послом Японії Мацудою Кунінорі. 

Про це повідомила перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова та опублікувала свіжі фото з Будановим та послом Японії на своїй сторінці у Facebook.

На фото Буданов має здоровий колір обличчя та нову зачіску “під нуль”.

Під фото Джапарова написала: “Дискутували, обмінювались думками, планували із послом Японії в Україні паном Мацудою Кунінорі. Не муляж, всі учасники зустрічі живі та здорові”.

Читайте також: Спійманий на хабарі депутат Київради від “слуг” Трубіцин виїхав за кордон з дозволу голови ГУР Буданова – журналісти

Нагадаємо, нещодавно у РФ поширювали фейк про нібито загибель Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Також росіяни вже кілька раз поширювали фейк про те, що вбили командувача Сил ТрО ЗСУ Ігоря Танцюру. Пізніше пропагандисти РФ запустили фейк про те, що Буданов нібито перебуває у німецькій клініці після важкого “поранення”. 

У керівника української розвідки Буданова заяви ЗМІ РФ про його смерть викликають посмішку. Він пошуткував, що в Україні формується “загін безсмертних”, які будуть переслідувати росіян у страшних снах. 

Останні новини