Жахлива реальність: як боролася і жила столиця протягом трьох місяців війни

Автор: Марія Супрун
14:13 24.05.2022

Три місяці тому всі ми прокинулись в новій реальності. Жахливій, болючій та складній. Почалася війна з рф. Столицю намагалися взяти штурмом, підкорити. І ми разом – кожен займаючись своєї справою – зламали плани російських варварів.

Про це написав мер Києва Віталій Кличко та оприлюднив у соцмережах відео про те, як боролася і жила столиця протягом трьох місяців широкомасштабної агресії росії.

«Завдяки нашим Збройним Силам, добровольцям, територіальній обороні Київ вистояв. Ворога відкинули від столиці. Та героїчна боротьба українського народу проти російських загарбників, що прийшли на нашу землю, триває. Сьогодні – не час розслаблятися.  Ми розуміємо, що на нас чекають складні часи. І ще багато випробувань доведеться пройти і багато викликів подолати. Але разом ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні! Слава її героям!» – підкреслив Кличко.

Нагадаємо, сьогодні, 24 травня, рівно три місяці героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню – головні перемоги України в боротьбі з окупантами.

Останні новини