Завтра стартує продаж марки з Патроном: 64 грн з кожного аркуша йде на благодійність

21:15 31.08.2022

Патрон буде завтра особисто, а от "де" — поки сюрприз, але завтра буде круто, пообіцяли в "Укрпошті".

Про це повідомив керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський.
За його словами, це буде перша марка від Укрпошти, купуючи яку, кожен автоматично долучається до благодійності. 64 грн з кожного аркуша йде на благодійні цілі і, враховуючи тираж в 1 мільйон примірників, планується зібрати більше 60 мільйонів гривень або 1.5 мільйона доларів. Кошти  за допомогою KSE Foundation та United24 підуть на 2 напрямки:
  • На одну з найпотужніших машин для розмінування. Нехай всю небезпечну роботу виконує техніка, а військові та чотирилапі лише контролюють процес.
  • І на допомогу притулкам тварин.
Тираж — 1 млн аркушів, будуть доступні листівки, конверти «Перший день» та художні конверти формату С6 та DL.
Патрон красуватиметься не лише на марках — створено цілий набір мерчу, який особливо сподобається діткам: магніти, футболки та худі, а також рюкзак та значки.
Обмеження: у відділеннях та онлайн можна придбати не більше 5 маркових аркушів, 5 листівок, 5 художніх конвертів, а також тільки у відділеннях до 2 конвертів «Перший день» на одне замовлення.
Придбати філателію та оновлений мерч можна буде завтра з 11:00 онлайн, у відділеннях – з моменту їх відкриття.
Якщо хочете зовсім не турбуватись про те, де, коли і як можна придбати  марки, то до 23:59 1 вересня можна придбати серпневий абонемент на 5 місяців, в який гарантовано входить і “Пес Патрон”, і “Незламні”. В новому абонементі цих наборів уже не буде. У вартість абонемента, окрім абонплати, вже включена вартість поштової продукції серпня, а в пакеті «Стандарт+» і вартість ексклюзивного клясера. Перші відправки підуть до своїх клієнтів вже завтра вранці.
Нагадаємо, “ВК” писав про те, що “Укрпошта” цього місяця порадує українців двома новими марками: про Нзалежність та Патрона.

Останні новини