Затриманий на хабарі депутат Трубіцин перед цим заявив, що епоха хабарів зникла

Автор: Ольга Даниленко
22:23 09.02.2022

Мова йде про викритого на отриманні хабара на суму 1 мільйон 260 тисяч гривень депутата Київради від фракції “Слуга народу", Владислава Трубіцина.

Трубіцин нещодавно відзвітував про так зване очищення Києва від МАФів у столиці у Facebook. 

Зокрема,  у дописі він зазначив,  що підприємці Шевченківського, Деснянського й Дарницького районів не мали дозволів від чинної влади на торгівлю, тому й зникли.

“За два останні тижні з вулиць зникли 262 МАФи, які не мали дозволів на торгівлю. Цього разу у лідерах з кількості демонтажів – Шевченківський, Деснянський і Дарницький райони”, – повідомив він.

Також, Трубіцин  прозвітував, що епоха хабарів за чинної влади зникла.

“Власники бізнесу по-трохи починають розуміти, що епоха, коли за хабар можна було все вирішити, йде в минуле”, – зазначив “слуга”.

Як повідомляв ВК,  детективи НАБУ затримали при отриманні хабара на суму 1 мільйон 260 тисяч гривень депутата Київради від фракції “Слуга народу”, Владислава Трубіцина. За попередніми даними, Трубіцин з помічником вимагали гроші з підприємця за видачу річного дозволу на роботу мережі МАФів у центрі Києва.

Також “ВК” писав, що 23 серпня 2021 року заступник бюджетного Комітету Верховної Ради, “слуга” Олександр Трухін дорогою з Полтави до Києва потрапив у ДТП. Він тиждень нічого не коментував, лише 1 вересня зізнався, що був на місці аварії й отримав “черепно-мозкову травму”. При цьому депутат заперечив, що знаходився за кермом автівки, яка спричинила зіткнення. В ДТП постраждало щонайменше шість осіб та було пошкоджено три автівки.

Останні новини