Ялинка і коронавірус: на Софійській площі натовпи людей (ФОТО)

13:51 05.01.2021

Київ знову в лідерах за кількістю нових випадків коронавірусу - за минулу добу виявили 846 хворих. Та не дивлячись на це, а також на обіцянки закрити локації через "безмасочників", влада не обмежила доступ до головної ялинки країни на Софійській площі. Тут натовпи людей, без масок та без дотримання соціальної дистанції.

Фото, на яких наглядно можна побачити недотримання карантинних вимог з’явилися у соцмережах – на сторінці Головної ялинки країни. Зокрема, мешканець столиці Олександр Нікітченко, каже, що стільки людей, як у минулі вихідні не бачив з початку 2000 років.

“Стільки людей, як сьогодні, я не бачив з початку 2000-х років, коли на Майдані проводили концерти, і потім натовп людей розповзався в сторони станцій метро другої лінії, тому що найближчі були закриті на вхід. Просто жесть!!! На Контрактовій битком. По Андріївському піднятися – це як бігти в годину пік вгору по ескалатору, який рухається вниз. Скрізь всюди натовп”, – йдеться у повідомленні.

Ось і інші світлини:

Також черга стоїть, щоб сфотографуватися біля капелюха:

Як ми повідомляли, натовпи людей чекають в черзі до фунікулера:

У коментарях люди пишуть, що така ситуація згодом негативно вплине на ситуацію з коронавірусом. Водночас, нагадаємо, що це передбачали в МОЗ і тому ввели локдаун з 8 до 24 січня.

Останні новини