«Як обрати професію своєї мрії»: профорієнтаційний форум від Київської МАН допоможе кожному

Автор: Любава Лисичкіна
20:19 13.05.2023

Всі без виключення стикаються з питаннями: ким я хочу бути, який виш обрати, який досвід дозволить бути більш впевненим в собі під час працевлаштування тощо. 

Як відомо, вибір професії – один з найважливіших у житті. Обговорити питання, що пов’язані з цим вибором, знайти підказки, які спростять прийняття рішення, поділитись лайфхаками та напрацюваннями пропонує Київська МАН.

Під час форуму основними темами стануть “Емоційний інтелект та навички для успішного майбутнього”, “Як вміння спілкуватися з іншими людьми та розуміти їхні емоції вже сьогодні може допомогти отримати високооплачувану та перспективну роботу у майбутньому?”,  “Чому лише диплома про Вищу освіту вже недостатньо і якому кандидату надасть перевагу майбутній роботодавець?”, “Маршрут вступника 2023: важливі кроки та лайфхаки”,  “Перша робота та створення власного профілю на платформі з пошуку роботи” та інші.

Під час практикуму учасник пройде профорієнтаційне тестування «Чим мені подобається займатися?»,  дізнається  відповіді на запитання:  «Що принесе мені користь та успіх у подальшому навчанні та побудові кар’єрної траєкторії?» та отримає  дорожню карту подальших дій.

Коли: 20 та 21 травня 2023 року. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/juGcQsJZPNLGZNsa8

Відомо, на ВДНГ відбудеться відкрите тренування для дітей з великого тенісу.

Останні новини