“Я сподівався, що Зеленський схаменеться”. Подружжя Порошенків проголосували на виборах (ФОТО)

13:20 25.10.2020

П’ятий президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко з дружиною Мариною віддали свої голоси на місцевих виборах, які проходять сьогодні. 25 жовтня.

Про це Петро Порошенко повідомив у Facebook.

Ми з Мариною прийшли на виборчу дільницю, щоб виконати свій громадянський обов‘язок. Після того, як ми проголосували за Київ і киян, хочем ще раз нагадати, що насамперед місцеві вибори — це голосування за Україну. Ми тверді у своїх поглядах: голосуємо так, як і на минулих та позаминулих виборах. Твердо переконаний, що зараз потрібно підтримати політичну силу, яка реалізує рух України у Європейський Союз і не дасть нікому з нього звернути”, – зазначив Порошенко. 

Також лідер партії “Європейська Солідарність” зазначив, що зараз відбувається найбільша фальсифікація і порушення виборчого законодавства за всю історію України і може бути порівняна лише з фальсифікаціями Януковича у 2004 році.

Скажу відверто: я розчарований, бо сподівався, що Зеленський схаменеться і скасує виборчу агітацію, яка відкидає нас від Європи. Спочатку це називалося референдумом, потім — опитуванням, потім — соціологією. А згодом тим, чим це є насправді — незаконною передвиборчою агітацією Зеленського і його «Слуг»…Я сподівався, що виборча кампанія Януковича, яка увійшла в історію під назвою «підрахуй», уже назавжди піде у минуле. На жаль, своїми зусиллями Зеленський це повертає. Дякую усім українцям, які ігнорують виборчу агітацію Зеленського і розуміють, що це — порушення закону”. – додав Порошенко.

Читайте також: “Тут на фортепіано гратимуть лише руками”: Марина Порошенко презентувала проект концерт-холу (ФОТО)

Нагадаємо, сьогодні, 25 жовтня, українці обиратимуть місцеві органи влади. Дільниці відкрили о 8:00, вони працюватимуть до 20: 00. Як проголосувати безпечно під час пандемії – читайте тут.

Президент вже віддав свій голос на місцевих виборах (ФОТО). Коли Зеленський йшов на виборчу дільницю, активістка Femen підняла перед ним спідницю, звинувативши у сексизмі (ВІДЕО). 

Останні новини