Вже ніхто нікуди не їде. Рятувальники чотири рази виїждали через падіння дерев на авто

11:50 30.08.2021

29 серпня протягом доби рятувальники чотири рази залучалися до ліквідації наслідків негоди.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в м. Києві. 

Першій виклик пролунав о 17:21. До оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що по вул. Кудрявська, 16-А на припаркований автомобіль впало дерево. На місце події було направлено фахівців частини спеціальних рятувальних робіт.

По прибуттю було встановлено, що у дворі 2-поверхового житлового будинку на автомобіль марки “Mersedes-Benz” впало дерево.

Рятувальники за допомогою бензопили звільнили автомобіль. На щастя, внаслідок цієї події ніхто не постраждав.

Другий подібний випадок стався о 18:31. По вулиці Набережно-Хрещатицька на узбіччі проїжджої частині на припаркований автомобіль теж впало дерево. На місце було направлено надзвичайників з аварійно-рятувального підрозділу, які звільнили автівку з під дерева за допомогою бензопили. Постраждалих немає.

Після цього, ще двічі за цей вечір рятувальники займались розбиранням дерев, котрі впали на проїжджу частину доріг. Так о 17:49 по проспекту Перемоги,9 рятувальники частини спеціальної пожежної техніки за допомогою бензопили звільнили дорогу від дерева.

Другий подібний виклик отримали вже о 20:06 По вул. Січових Стрільців, 52-А дерево, що впало, теж перекрило проїжджу частину. Транспортний рух швидко відновили, розрізав стовбур за допомогою бензопили. На щастя ніхто не постраждав.

Читайте також: У Голосієві дерево впало на автівку та перекрило рух по вулиці

Останні новини