Віршики дарма вчили? Новорічні свята у дитсадках просять не проводити

14:24 26.11.2020

Столичні заклади освіти готові до нових викликів пандемії: усі вони забезпечені масками, термометрами та засобами для дезінфекції у достатній кількості. Проте для того, щоб не припиняти звичне життя міста, кожен киянин має свідомо поставитися до дотримання протиепідемічних заходів.

Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

Станом на 25 листопада у двох третинах столичних закладів загальної середньої освіти є класи, закриті на карантин. У кожному четвертому садочку міста також є закриті групи. Відвідуваність садків складає 51% від загального списку”, – розповів Валентин Мондриївський.

Чиновник додав, що більшість шкіл уже давно використовує дистанційні технології навчання, адже велика кількість школярів та педагогів мають підтвердженні тести на COVID-19. 

Місто вимушене підлаштовуватися під нові реалії, тому цього року ми закликаємо дітей та їхніх батьків, окрім щоденного моніторингу температури та обов’язкового носіння масок у громадських місцях, утриматися від відвідування масових заходів під час новорічних свят, зокрема, від проведення традиційних концертів у школах і дитсадках”, – зазначив Валентин Мондриївський.

Він наголосив, що наразі пріоритетним завданням влади є збереження здоров’я дітей, їхніх батьків та педагогів. 

А тим часом за минулу добу в Україні було виявлено 15 331 новий випадок коронавірусу. Це новий рекорд. 

Читайте також:  Карантин, день 259. Коли почнеться третя хвиля COVID-19

Останні новини