Відбулася прем’єра та старт всеукраїнського шоу Євгена Кота та Наталії Татарінцевої

Автор: Любава Лисичкіна
23:42 25.10.2023

Шоу складалося з трьох блоків: «Танцюй», «Зі мною», «Україно», в кожному з яких глядачі відкрили для себе кардинально різні сенси. Особливий блок був присвячений українським традиціям, культурі та нашій самоідентифікації.

Як повідомляється, перший концерт пройшов 24 жовтня в Жовтневому палаці. Шоу має назву «Танцюй зі мною, Україно», і його можна назвати відвертим та інтерактивним, де поєднувалоя спілкування з залом та танцювальний батл між гостями шоу.

Танцюрист розповів, яким був початок його танцювального шляху в Херсоні, як його зустрів Київ, про першу роботу піджеєм у київському Гідропарку, про перше кохання, досвід роботи в балеті Тіни Кароль, його зльоти та падіння.

Шоу складалося з трьох блоків: «Танцюй», «Зі мною», «Україно», в кожному з яких глядачі відкрили для себе кардинально різні сенси. 

Усім глядачам-учасникам дарували благодійний мерч «Танцюй заради життя», створений разом із художницею Сонею Морозюк.

Мерч також можна було придбати в фоє перед входом у зал, весь прибуток від продажу піде на підтримку гуманітарного проєкту Safe&Smart Фонду Сергія Притули з реконструкції та обладнання шкільних укриттів на деокупованих територіях.

Вперше на одній сцені з Євгеном Котом виступила його дружина, чотириразова чемпіонка світу з танцю на пілоні Наталія Татарінцева.

Відомо, Моргенштерн програв суд щодо внесення його до «чорних списків» Мінкульту.

Останні новини