Вчитель із Києва став новою зіркою TikTok: танцює з учнями й знімає кумедні відео 

Автор: Ольга Даниленко
15:54 26.04

Столичний вчитель української мови та літератури Юрій Пеоні знімає кумедні освітні відео та танцює зі своїми учнями під трендову музику. Його відео у TikTok набирають мільйони переглядів. 

Відео, яке Пеоні викладає у ТікТок, переглянуло вже понад 2,5 мільйони користувачів та поставили свої вподобайки. Користувачі соцмережі в захваті від молодого педагога та його манер викладання.

Дехто з них підкреслював, що до такого вчителя діти з радістю йдуть на уроки, а деякі бідкаються, що на жаль, не мали такого вчителя.

 У коментарях до його відео  пишуть:

  • Крутий вчитель, позитивчик. Сама іноді танцюю перед дітьми, але не так.
  • Боже, яка харизма у цього вчителя).
  • Так набагато краще.
  • Це вчителі нового покоління, які дають стимул вчитись, молодець.
  • Де були такі вчителі, коли я вчилася? Чому мені дісталися совкові бабці, які за почерк лінійкою по пальцях били?
  • Вчитель має бути на одній хвилі з дітьми.

Крім того, вчитель викладає відео, як він проводить уроки для школярів. Так на на одному з них, він разом з учнями проводив судове засідання за мотивами твору Емми Андрієвської Говоряща риба. Діти були в захваті від такої ідеї, як і користувачі соцмережі.

Скриншот з відео вчителя Юрія Пеоні

Крім того, вчитель також дає дітям креативні завдання і додому. Так, в одному із відео, він показав як діти читали цифрові вірші під час вивчення теми числівників. А потім повинні були самі придумати таку поезію.

@yupeony 🫡 Класний керівник пообіцяв – класний керівник зробив 🫰 #рек #хочуврек #fyp #вчитель ♬ оригінальний звук – Юра Пеоні

@yupeony На папері у мене кращий почерк 😔#рек #хочуврек #fyp #вчитель ♬ оригінальний звук – Юра Пеоні

 Дивіться також: Танець попа у рясі підірвав TikTok: ролик знімали під Києвом

Нагадаємо, китайська соціальна мережа ТіkTok блокуватиме канали російських пропагандистів на території України. Центр протидії дезінформації виявив 83 TikTok-канали, які поширювали російську пропаганду. Вибіркова перевірка показує, що більшість із них досі доступні в Україні.

Останні новини