На Виноградарі неадекватний молодик влаштував стрілянину, поранивши поліцейських

Автор: Володимир Хлєбников
12:47 02.05.2022

В Подільському районі Києва молодик, перебравши з алкоголем та наркотиками, влаштував стрілянину, внаслідок якої постраждали двоє патрульних поліцейських.

Подія сталася на вулиці Сергія Данченка на Виноградарі рано вранці 2 травня.

Правоохоронці отримали виклик про те, що один із мешканців багатоповерхового будинку викидає з вікна речі. Патрульні піднялися до бешкетника, але той одразу відкрив вогонь з «пристрою для відстрілу гумових куль». Внаслідок стрілянини двоє патрульних отримали поранення голови, повідомляє “Київ оперативний”.

Попри це, правоохоронці зуміли затримати неадеквата, викликати швидку та підмогу. Обох патрульних госпіталізовано до лікарні“, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, стрільцем виявився місцевий мешканець, на ім’я Владислав. Він посварився із дівчиною, перебрав із наркотиками та алкоголем і зловив «білочку».

В Патрульній поліції Києва підтвердили інформацію про інцидент та поранення правоохоронців.

Близько 6-ї години екіпаж патрульних прибув на вулицю Сергія Данченка. Виклик про хуліганство. На місці події заявник повідомив, що на 17-му поверсі в одній з квартир чути крики, мешканці викидають з вікна речі. Інспектори піднялись до квартири. Двері відчинив чоловік й одразу здійснив кілька пострілів — двоє патрульних отримали поранення“, – йдеться у повідомленні.

Потерпілих поліцейських шпиталізували медики, їхньому життю нічого не загрожує.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: затримали двох ймовірних коригувальників

Останні новини