В КМДА повідомили, як працює громадський транспорт у столиці

Автор: Володимир Хлєбников
11:56 24.02.2022

Інфраструктурно-транспортний комплекс Києва працює у штатному режимі. Усі гілки метрополітену також працюють за графіком.

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Враховуючи існуючий пасажиропотік, випуск рухомого складу КП «Київпастранс» скорочено удвічі. Наповненість автобусних маршрутів наразі складає 50%, тролейбусів – 40%, трамваїв – 40%. Відповідно у місті в штатному режимі здійснює перевезення 255 комунальних автобусів, 168 тролейбусів та 130 вагонів трамваїв“, – написав він у себе в Facebook.

За його даними, приватні перевізники скоротили випуск до 40%, на вулицях міста працює 600 автобусів в режимі маршрутного таксі.

Транспорт працює на усіх вулицях міста в усіх районах. У разі необхідності є резерв для збільшення рухомого складу на вулицях міста. Проїзд у комунальному транспорті – безкоштовний“, – додав Усов.

Нагадаємо, приблизно о четвертій ранку 24 лютого російський президент Володимир Путін оголосив проведення “спеціальної військової операції на Донбасі”, російські війська атакували кордон України з боку РФ, Білорусі та окупованого Криму. В Україні запровадили воєнний стан, повітряний простір закрили для цивільних літаків.

Останні новини