Усик переміг Дюбуа нокаутом та зберіг усі титули

11:14 27.08.2023

Український боксер Олександр Усик вже вдруге відстояв звання об'єднаного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі, нокаутувавши британського спортсмена Даніеля Дюбуа.

Про це пише Суспільне Спорт.

Зазначимо, що бій відбувся у польському Вроцлаві. На кону стояли всі п’ять поясів Усика, зокрема три основних титули (WBA, WBO, IBF) у надважкій вазі.

Як повідомляють, уже у стартовому раунді Дюбуа пропустив від Усика джеб з правиці. Це стало головним гайлайтом перших трьох хвилин поєдинку.

Вдмітимо, що ініціатива в дощовому Вроцлаві зберігалася за Олександром, який реалізував свою перевагу над суперником у швидкості.

На екваторі поєдинку Дюбуа продовжував відпрацьовувати по корпусу суперникові. Натомість сьомий раунд завершувався серією ударів від Усика, що на короткий проміжок часу притиснув британця до канатів.

А вже на останніх секундах восьмого раунду Дюбуа вперше побував у нокдауні. Після комбінації ударів від Усика британець став на коліно та зміг підвестися, після чого суперників розвів гонг.

Крапку в поєдинку поставив нокдаун Дюбуа в дев’ятому раунді. Суддя просигналізував про достроковий нокаут на користь українця!

Також, Усик підійшов до опонента після другої поразки нокаутом у кар’єрі Даніеля. Та надав слова підтримки 25-річному боксерові.

Наголошують, що Усик вперше здобув перемогу нокаутом на рівні гевівейту. Суперника він двічі відправляв у нокдаун: вперше — у восьмому раунді, а згодом завдав вирішального удару в дев’ятому.

“Дякую вам за підтримку. Я присвячую цей поєдинок моїй Україні та ЗСУ”, – сказав Олександр Усик після перемоги.

Нагадаємо, Усик отримав від воїнів ЗСУ незвичайний подарунок.

Останні новини