Уламки від сбитих “шахедів” впали на тренувальну футбольну базу, де проходив дитячий турнір

Автор: Любава Лисичкіна
18:44 16.12.2022

16 грудня російські фашисти завдали чергового масованого ракетного удару по українським містам. Терористи атакували цивільні та енергетичні об'єкти країни.

Фото: fcdynamo

Як написав прес-аташе “Динамо” Андрій Шахов, 14 грудня три уламки від сбитих “шахедів” впали на територію тренувальної бази киян у Кончі-Заспі. Співробітники та гравці від атаки не постраждали.

У той день на базі киян був запланований дитячий турнір пам’яті Євгена Рудакова за участю 30 команд серед 11-річних футболістів. Через повітряну тривогу його відклали, але після цього змагання все ж було проведе.

Тоді як раз на турнір завітали журналісти всесвітньо відомого американського телеканалу CNN. Працівники компанії були здивовані хоробрістю дітей, які після тривоги не перехотіли грати у футбол.

Довідково:

З 12 по 14 грудня у манежі заміської мази «Динамо» у Кончі-Заспі відбувся традиційний щорічний дитячо-юнацький турнір присвячений пам’яті видатного футболіста та тренера Євгена Рудакова. Його організаторами виступили ФК «Динамо» (Київ) та ГО «Київська ліга дитячого футболу» на чолі із її головою Володимиром Величком. У змаганнях взяли участь 32 команди футболістів 2011-го року народження. Вони були поділені на 8 груп по чотири колективи у кожній. Учасники приїхали з різних куточків України – Львова, Чернігова, Вінниці, Дніпра, Кривого Рогу, Києва та області, а також з інших міст. Матчі турніру тривали 30 хвилин.

Нагадаємо,  ракетчики “дали вогню” по 3 районам скупчення ворога і техніки, ППО збила 60 ракет над Україною.

 

Останні новини