Як повідомили в “Укрзалізниці”, з того часу більше 300 делегацій скористалися спецрейсами, щоб на власні очі побачити жорстоку війну, розвʼязану росією проти України.
Залізничники зазначили, що приділяєть максимум уваги безпеці таких рейсів, а також сервісу — від персоналізованих листівок та ретельно відібраних книжок. І додали, що українську вечерю гості отримують від шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
“Залізничники — перші українці, з якими стикаються дипломати різних країн світу перед прибуттям до України, і ми робимо все, щоб це перше знайомство було особливим. Пишаємось довірою лідерів вільного світу до Укрзалізниці та залюбки приймаємо (іноді — по кілька разів) на борту наших рейсів президентів, прем’єрів, принців, бізнесменів, акторів, співаків та всіх охочих допомогти в нашій боротьбі за свободу”, – додали залізничники.
Довідково:
Євген Клопотенко — український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, дослідник української кухні, телеведучий. Один з провідних кулінарних експертів, який поширює ідею про любов та шану до української кухні. Ініціатор проекту нового шкільного харчування – програми покращення культури харчування для дітей по всій Україні.
Є співзасновником двох ресторанів – у Києві та у Львові.
Відомо, Клопотенко відмовився від участі у кулінарному форумі через кухаря з Росії.