Українці за дві доби перерахували ЗСУ понад 1,1 млрд грн

Автор: Володимир Хлєбников
00:28 27.02.2022

За дві доби, 25-26 лютого, клієнти державного ПриватБанку перерахували через додаток "Приват24" на спецрахунки НБУ 1,1 мільярда гривень.

Гроші направлені на допомогу Збройним силам, повідомив прессекретар фінустанови.

Українці, ми непереможні! Дякуємо вам! З карток “єПідтримка” – 560 тис. платежів на 375 млн грн. З особистих карток – 900 тис. транзакцій на 785 млн грн“, – написав Олег Серга у себе в Facebook.

Раніше повідомлялося, що менше ніж за добу українці перерахували для своїх військових 200 мільйонів гривень “єПідтримки”.

Читайте також: Хто і як підтримав Україну зі світових зірок

Тим часом заступник голови КМДА Костянтин Усов повідомив, що приватні перевізники також підставили плече нашим військовим.

Один з перевізників працює з Дарницьким військкоматом. Цілодобово понад 20 машин їздять різними локаціями міста й розвозять людей. Ще один перевізник тримає наготові 20 автобусів на запит Солом’янського військкомату, готовий у будь-який час надати машини для виконання необхідних завдань“, – повідомив він.

Усов нагадав, що комунальний транспорт Києва не буде здійснювати міські перевезення до понеділка 08:00 – на час комендантської години.

Останні новини