У столиці група невідомих з битками намагалися захопити гаражний кооператив у Голосіївському районі – військовий ЗСУ

Автор: Ольга Даниленко
01:15 14.06.2023

Поки триває повномасштабна війна в Україні, у Києві група озброєних битками молодиків намагалися захопити територію гаражного кооперативу в Голосіївському районі по вулиці Конєва, погрожували розправою. 

Фото: ілюстративне

Про це повідомив військовий ЗСУ Олександр Куліковський. 

 Також він розмістив відео, де невідомі особи кавказької зовнішності погрожують іншим людям зґвалтуванням їхніх жінок та вбивством. 

 Військовий також розмістив своє фото з перев’язаною головою. Він зазначив, що травму йому нанесли ці “тітушки з битками”.

Ви говорите війна, все змінилося, в Києві все по-іншому, розчарую… Зараз про тітушок, які знову з’явилися в Києві на захопленні території гаражного кооперативу в Голосіївському районі по вулиці Конєва поблизу готелю “Фавор”. На відео: ціла купа озброєних битками молодиків не української зовнішності, які погрожують українцям, б’ють битками (побили добровольця), погрожували вбивати всіх і гвалтувати наших жінок, нападали та били авто людини, яка заїжджала до себе у гараж і ще багато чого”, – розповів військовий на своїй сторінці у Facebook.

За його словами ті ж самі “тітушки” у березні були помічені на рейдерському захопленні у Дарницькому районі столиці. 

Сказати, що я розлючений, не сказати нічого, навіщо гинуть наші Герої, коли в центрі столиці, погрожують вбивати і гвалтувати їх жінок і дітей, вирізати сім’ї…”, – зазначив військовий. 

Він звернувся до Голосіївського управління поліції у Києві, КМДА, Голосіївської РДА та мера столиці Віталія Кличка. 

Читайте також: Чому зелені тітушки не кидають у смітник регіоналів, що до кінця підтримували банду Януковича – капелан Дзвін щодо нападу на Чорновола

Нагадаємо, у жовтні 2020 року у СБУ повідомляли, що затримали учасників громадської організації, яку фінансували нардепи для рейдерства і “протестів”.

 

 

Останні новини