У столиці для 120 дітей з інвалідністю провели шість екскурсій та майстер-класи

13:49 27.09.2023

У столиці для 120 дітей з інвалідністю провели шість екскурсій та майстер-класи з виготовлення кондитерських виробів.

Ініціаторкою заходів для дітей стала Уповноважена Київської міської ради з прав осіб з інвалідністю Леся Петрівська за підтримки депутатки Київської міської ради Юлії Ярмоленко, інформує Київська міська рада.

За словами Лесі Петрівської, протягом трьох днів діти з інвалідністю відвідували київську кондитерську фабрику, де їм зокрема розповідали про професії кондитера, пекаря та пакувальника.

«На власні очі діти змогли побачити весь процес виготовлення заварних тістечок та процес створення улюблених солодощів. Після екскурсії на виробництво діти відчули себе справжнім кондитерами та відвідали майстер-клас, де самі декорували власноруч виготовлені тістечка. А на згадку кожен отримав фото та солодкі подарунки. Подібного роду заходи дозволяють дітям з інвалідністю відкрити свій потенціал, освоїти нові навички та виявити цікавість до нової справи. Спільно працюємо над тим, щоб діти навіть в умовах війни отримували позитивні спогади, які можуть впливати на їх подальшу соціалізацію», – наголосила Леся Петрівська.

Уповноважена Київської міської ради з прав осіб з інвалідністю подякувала керівництву Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, благодійного фонду «З теплом у серці» та творчій студії «SunWay» за співпрацю.

Нагадаємо, у Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбудеться урочисте відкриття виставки дитячих робіт Конкурсу «ArtArmor Діти UA».

Останні новини