У Солом’янському ландшафтному парку розпочали висадку кленової алеї

Автор: Анна Ткаченко
01:38 27.11.2023

Забудовник ТОВ «МІСЬКБУДАЛЬЯНС» профінансував закупівлю алеї дерев та їх висадку, яку згідно договору виконують працівники КП УЗН Солом'янського району.

«Ми розпочали процес озеленення і покращення частини Солом’янського парку. Підписали договір з комунальниками Солом’янського району, закупили дерева та оплатили роботи з їх висадки. Через погодні умови, роботи триватимуть декілька днів. Цією ініціативою ми хочемо показати, що прагнемо зробити парк більш красивим, привабливим та комфортним для прогулянок», – зазначив представник забудовника, інформує СтройОбзор.

Після завершення робіт та облагородження місця висадки, парк отримає нові дерева – клени Фрімана Сієна та клени платановидні (гостролисті) кулясті. Це листопадні дерева середньої висоти, які мають густу і широку пірамідальну форму крони. Вони чудово підходять для міського озеленення, дають гарну тінь, восени мають ефектний колір листя. Стійкі і невибагливі в догляді. Ростуть у будь-яких видах ґрунту, витримують не тривалу посуху, морозостійкі.

Нагадаємо, у Парку захисників України з’явилася алея на честь українців, які відстоюють свободу, гідність та демократію.

 

Останні новини