У Шевченківському і Печерському районах обмежили рух через аварії на водогоні, низка будинків без води

Автор: Галина Ворона
12:26 26.04

У Шевченківському і Печерському районах стались аварії на водогоні. Через це низка будинків залишилась без води та обмежено рух транспорту. "Київводоканал" направив на місця автоцистерну з питною водою. Фахівці вже усувають аварії.

Фото: архівне

Про це повідомляє пресслужба “Київводоканалу”.

Зокрема, сьогодні на вул. Назарівській, 11 пошкоджено водопровідну магістраль діаметром 400 мм. Наразі тимчасово відключено водопостачання за адресами: вул. Назарівська, №№ 1, 5, 7, 7-Б, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21. Для споживачів направлена автоцистерна з питною водою, що знаходиться на вул. Назарівська, 15.

Фахівці виконують розриття на проїжджій частині, щоб здійснити ремонт пошкодженого водопроводу. Відтак повністю перекрито односторонній рух транспорту на вул. Назарівській, об’їзд можливий вул. Саксаганського. 

Друга аварія сталась на вул. Професора Підвисоцького, 18, де пошкоджена водопровідна магістраль діаметром 50 мм. Тимчасово відключено водопостачання за адресами: вул. Професора Підвисоцького, №№ 18, 19, 20, 21. Автоцистерна з питною водою знаходиться на вул. Професора Підвисоцького, 20.

Також через розриття на проїжджій частині частково обмежено рух транспорту на вул. Професора Підвисоцького.

Читайте також: “Небаланс” у платіжках: чому киянам почали виставляти додаткові суми за воду

Нагадаємо, депутат заявив, що у Києві пити воду з кранів небезпечно.

Останні новини