У селі Гатному неподалік Фастова уламками російських ракет було пошкоджено 70 хат та знесло пів вулиці

Автор: Оксана Тупальська
11:29 22.03

На одній з вулиць у селі Гатному на Київщині внаслідок російського обстрілу 21 березня майже повністю позносило хати. У десятках осель повилітали вікна, двері, дахи.

Після початку повномасштабного вторгнення до Гатного переїхали родинами тимчасово переміщені українці, тепер жорстокі вибухи наздогнали їх на Київщині. Втратили майно і мешканці, які залишаються вдома попри випробування війною. 

Під час масованої атаки ворога у Гатному було пошкоджено 14 автомобілів, 11 нежитлових об’єктів, серед яких медична лабораторія,  гаражі, господарські приміщення, попадали паркани. У двох школах повипадали вікна та заззнали пошкоджень фасади будівель. 

На щастя, люди вціліли. 

@ukraine2023ukr #київ #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #київвденьтавночі #українапонадусе💙💛 #україна🇺🇦 #українапереможе #україна ♬ оригінальний звук – Новини

Раніше “ВК” розповідав, що у ніч на 21 березня ворог запустив в бік України дві балістичні ракети, а також 29 крилатих з 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Росіяни завдали масованого удару по Києву після паузи у 44 дні. Цілилися у дитячі садки та школи, будинки мирних мешканців.

    Останні новини