У магазинах Фокстрот можна допомогти безпритульним тваринам

11:56 14.07.2021

Кожен, хто придбає сувенірний магнітик «Допомагаю пухнастикам на happypaw.ua», зробить свій внесок на покращення життя тварин у притулках.

Нещодавно у рамках соціального проєкту, що його розвиває Фокстрот спільно з фондом Happy Paw, стартувала благодійна акція «Купуй магніт – допоможи тваринкам у притулках» на підтримку тварин-безхатченків.

Допомогти самотнім «хвостикам» може кожен, адже вартість одного магніту прирівнюється до горнятка кави – 29,90 грн.

Прибати сувенір можна у прикасовій зоні магазинів Фокстрот. А виручені кошти від реалізації сувенірів будуть направлені на потреби тварин у притулках-партнерах БО БФ Happy Paw.

Благодійну акцію запущено в рамках соціального проєкту «Пухнасті друзі в кожен дім» у 20 магазинах столиці й області*. Невдовзі до акції будуть долучені усі магазини мережі. Адже добрі справи об’єднують, перевірено!

Нагадаємо, «Пухнасті друзі в кожен дім» – соціальний проєкт, у рамках якого компанія Фокстрот, підтримуючи ініціативи благодійної організації Happy Paw, допомагає безпритульним тваринам у пошуку  господарів, а також притулкам для поліпшення умов перебування самотніх тварин. Старт проєкту покладено на початку лютого 2021 року. За цей час мережа Фокстрот взяла під опіку лисичок у притулку «Бест Френдс» та побудувала їм новий вольєр, разом з партнерами надали допомогу притулкам технікою на суму близько 300 тис. грн, стала спонсором низки освітніх проєктів.

Основні напрямки руху «Пухнасті друзі в кожен дім»:

  • розміщення соціальної реклами на доступних промомайданчиках;
  • забезпечення необхідною побутовою технікою притулки для тварин;
  • участь у проєкті «Опіка»;
  • спонсорська підтримка в реалізації інших просвітницьких проєктів Happy Paw («Благодійники в дії», «Всеукраїнський урок доброти», «Будка мрії» тощо);
  • залучення до добровільної участі співробітників та партнерів мережі Фокстрот.

Звіти про виручені з продажу магнітів кошти щоквартально будуть публікуватися на офіційному сайті бренду Фокстрот.

*Благодійна акція проводиться в магазинах ТМ «Фокстрот» (адресна програма зазначена в офіційних правилах благодійної акції) у період з «31» травня 2021 року по «31» березня 2022 року. Акція проводиться відповідно до договору з БФ «Щаслива лапа». Кошти, отримані від продажу магнітів (за виключенням собівартості та ПДВ), будуть перераховані на потреби тварин у притулках-партнерах БО БФ Happy Paw.

Останні новини