У Києві відкрили центр стресостійкості

18:57 04.04.2023

У столиці відкрили перший в Україні тренінговий центр психологічної підтримки, який нині працює за адресою вулиця Басейна, 1/2. Київський центр стресостійкості має допомогти психологам та людям, які надають допомогу, нормалізувати власний психоемоційний стан.

Про це повідомляє КМДА.

Над створенням Київського центру стресостійкості працювали протягом трьох місяців. Посольство Канади надало кошти для ремонту приміщення, Фонд Народонаселення ООН в Україні профінансував купівлю офісної техніки, меблів та навчального обладнання, а комунальні витрати забезпечує Департамент соціальної політики. Ізраїльська коаліція травми (ІТС) відіграла важливу роль саме у підготовці спеціалістів.

Читайте також: Безкоштовна психологічна допомога від професійних психотерапевтів та психологів: де отримати

Нині Центр займатиметься такими питаннями:

-підготовка тренерів для роботи по психоедукації фахівців першої контактної лінії;
-проведення групових тренінгів, семінарів, майстер-класів для фахівців критичної інфраструктури міста для -розвитку навичок соціально-психологічної допомоги;
-впровадження супервізійного процесу в діяльність соціальних служб і проведення групових супервізій для фахівців першої лінії;
-проведення індивідуальних психологічних, супервізійних, кар’єрних, коучингових консультацій для фахівців першої лінії;
-залучення до співпраці з Центром фахівців — психологів, психотерапевтів, супервізорів, науковців;
-залучення до співпраці науковців та проведення досліджень щодо психоемоційного стану киян;
-залучення до співпраці донорів та громадських організацій, які працюють у місті Києві у сфері психоедукації.

Заявки для проведення тренінгів для структурних підрозділів у Київському Центрі стресостійкості готові приймати з 6 квітня.

До слова, медикаменти, засіб від тарганів, капсули для прання, щуряча отрута: за рік у Києві врятували понад 200 дітей з нехарчовими отруєннями.

Останні новини