у Києві та Львові відбудеться щорічна конференція YEP! Startup Campus

Автор: Любава Лисичкіна
06:25 14.09.2023

Представник команди-переможця зможе взяти участь у стартап-конференції Slush у Фінляндії, що відбудеться 30 листопада — 1 грудня.

Як повідомляєиться, конференція YEP! Startup Campus об’єднає молодих підприємців, освітян та всіх, хто вірить у силу змін, щоб обговорити підприємницьку освіту. Цьогорічна подія пройде 27 вересня в Києві та 1 жовтня у Львові.

Захід розпочнеться 27 вересня в Києві, де можна буде взяти участь у дискусіях щодо підприємницької освіти разом з експертами з України, США, Ізраїлю та Фінляндії. Зокрема, обговорюватимуть створення технологій, академічні інновації, комерціалізацію, зміну парадигми підприємницької освіти та те, чому університети є основою країни підприємців.

Спікерами заходу стануть:

  • Михайло Федоров, Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України — Міністр цифрової трансформації України;
  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції;
  • Олена Донець, співзасновник та CEO Spyre Group;
  • Баррі Катц, викладач Стенфордського університету;
  • Льюїс Шитс, директор Центру підприємництва Чайфеца при Сент-Луїському університеті, та ін.

Долучитися до першого дня конференції можна в онлайн- або офлайн-форматі.

Другий день заходу відбудеться 1 жовтня у Львові, де в межах конференції ІТ Arena проведуть студентський стартап-батл. Молоді підприємці представлять свої стартапи та змагатимуться за звання найкращих студентів-інноваторів України.

Представник команди-переможця зможе взяти участь у стартап-конференції Slush у Фінляндії, що відбудеться 30 листопада — 1 грудня.

Для участі в YEP! Startup Campus необхідна попередня реєстрація на сайті.

Довідково

Startup Campus проходить у межах ініціативи YEP «Підприємницький університет», що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Останні новини