У Києві пройде благодійна виставка присвячена останньому польоту “Мрії”

Автор: Любава Лисичкіна
21:40 18.01

Як відомо, найбільший літак Ан-225 "Мрія", було знищено росіянами 27 лютого 2022 року у результаті повітряної атаки російських окупантів на аеропорт Гостомель під Києвом. Рештки літака наразі знаходяться в напівзруйнованому ангарі на території аеродрому в Гостомелі.

Як повідомляється, мова йде про можливість купити фотографії, легендарні роботи Ярослава Шияна, гроші від продажу підуть на ЗСУ.

Де пройде виставка 

У київському барі Prostir відкриває свої двері благодійна фотовиставка “Мрія”.

Відвідувачі зможуть побачити світлини з останнього масштабного параду до Дня Незалежності, що відбувся у 2021 році, коли легендарний літак останній раз пролетів у небі над самим центром столиці.

Шиян зробив кадри різних українських літаків. Але особливу увагу приділив останньому польоту Ан-225 “Мрія”. Благодійна виставка триватиме тиждень у барі Prostir, який працює щодня з 16:00 до 22:00.

Експозиція та аукціон

Загалом в експозиції представлені сім робіт фотографа і кожну з них можна придбати. Стартова ціна – 1 тисяча гривень.

Всі зібрані кошти автор передасть на допомогу ЗСУ, тому виставка є благодійною.

Також організатори проведуть благодійний аукціон крафтових сидрів, які Ярослав виготовляє разом зі своєю родиною. Варто зазначити, що ці авторські напої зроблені з яблук, які сім’я фотографа вирощує у власному саду на Черкащині.

Нагадаємо, 35 років тому здійснив перший політ найбільший транспортний літак Ан-225 “Мрія”.

Останні новини