Про це повідомляється на Facebook-сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
Як зазначається, усі хворі купували шаурму у павільйоні за адресою проспект Бажана, 3 у Києві.
Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві розпочато захід зі збору інформації з виїздом до зазначеної адреси, спільно з представниками Національної поліції України та РДА“, – йдеться у повідомленні.
Фахівці нагадують, що через літню спеку швидше розмножуються патогенні мікроорганізми та підвищується ризик отруєння. Тож слід ретельно обирати продукти і дотримуватися правил гігієни під час приготування, зберігання та споживання їжі.
Читайте також: Консерви, консервація і продукти тривалого зберігання: симптоми та допомога при отруєнні від парамедиків
Нагадаємо, на ринку в Києві продавали небезпечну черешню, яка могла викликати отруєння і анафілактичний шок.