У Голосіївському парку провели масштабну толоку

Автор: Анна Ткаченко
23:59 18.09.2023

Депутатка Київської міської ради Олеся Пинзеник спільно з мешканцями та активістами екологічного руху «Let's do it, Ukraine» провела масштабну толоку в Голосіївському парку.

За словами Олесі Пинзеник, тільки об’єднавшись ми можемо забезпечити чистоту та комфорт для відвідувачів парку, зберігаючи його природну красу без сміття, інформує КМР. 

«Толока в зеленій зоні – це не лише можливість покращити стан природного середовища, але й нагода згуртуватись та відчути себе більш відповідальними за довкілля. Спільно з активною громадою та екоактивістами поприбирали сміття у нашому Голосіївському парку.  Крім цього, я паралельно ще поспілкувалась з мешканцями та дізналась проблематику, яка їх турбує. Деякі питання одразу було вирішено з представниками районного КП УЗН. Також обговорили нагальні питання з власниками домашніх тварин, домовились зустрітись наступного тижня і розпочати спільну роботу. Завжди готова підтримати та долучатись до реалізації ідей щодо покращення нашого парку», – наголосила Олеся Пинзеник.

Читайте також: Майже три тисячі незаконних конструкцій прибрали у Києві у серпні: які райони очистили від реклами найбільше

Депутатка подякувала мешканцям, які об’єднуються та спільно працюють над покращенням міста, а також свідомо підходять до питань утилізації сміття.

Нагадаємо, у суботу, 16 вересня, у межах міжнародної акції до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» відбулось прибирання столиці. Лише за один день спільними зусиллями в місті зібрали та вивезли 3002 куб. м сміття з 60 локацій.

Останні новини